Sporthal Trudo - Sint-Truiden 0496 94 54 43 0497 37 37 44 info@jiujitsu-yanagi.be

Trainers

Tommy Hoebregs

Hoofdtrainer Jiu-Jitsuclub YANAGI Sint-Truiden
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.
Secretaris Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Secretaris Raad der Professoren N.F.B.J.J.

 

Diploma's

- Initiator Ju-Jitsu (Vlaamse Trainersschool)
- Eerste Hulp EHBO (Rode Kruis)
- Helper (Rode Kruis)

 

Curriculum Vitae

Tommy begon in mei 1999 op 8- jarige leeftijd in Jiu-Jitsuclub Chikara te Borgloon.
Dit onder trainer Yvan Duerinckx.

In 2008 behaalde hij het BLOSO- diploma 'Initiator Ju-Jitsu".

De Algemene Vergadering van de Nationale Federatie der Beoefenaars van Jiu-Jitsu VZW stelde Tommy aan als secretaris van de Raad van Bestuur en secretaris van de Raad der Professoren.

Hij startte in december 2018 Jiu-Jitsuclub Yanagi te Sint-Truiden.

 In 2018 startte Tommy zijn stage bij de Raad der Professoren.

Op de Nationale Stage van oktober 2019 voltooide hij zijn stage en is hij toegetreden tot de Raad der Professoren.

Palmares

- 2007: 1° DAN
- 2009: 2° DAN
- 2009: 1° Zilveren Ster
- 2012: 3° DAN
- 2012: 2° Zilveren Ster
- 2016: 4° DAN
- 2017: 1° Gouden Ster

 

Johnny Hoebregs

Trainer Jiu-Jitsuclub YANAGI Sint-Truiden
Rekeningnazichter Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.

 

Diploma's

- Initiator Ju-Jitsu (Vlaamse Trainersschool)
- Eerste Hulp EHBO (Rode Kruis)
- Helper (Rode Kruis)

 

Curriculum Vitae

Johnny Startte enkele maanden later dan zijn zoon met Jiu-Jitsu (1999) in Jiu-Jitsuclub Chikara.
Hij krijgt al meer dan 19 jaa lang les van zijn Yvan Duerinckx.

Johnny Heeft zijn BLOSO- Diploma "Initiator Ju-Jitsu" behaakld in 2008.

 

Palmares

- 2006: 1° DAN
- 2008: 2° DAN
- 2011: 3° DAN
- 2015: 4° DAN

In 2008 behaalde hij zijn 1° zilveren ster en in 2011 zijn 2e zilveren ster.
In 2016 kreeg hij zijn 1° gouden ster.

Na een stage van een jaar werd hij in 2013 toegelaten tot de Raad der Professoren van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu.