Sporthal Trudo - Sint-Truiden 0496 94 54 43 0497 37 37 44 info@jiujitsu-yanagi.be

Johnny Hoebregs

Johnny Hoebregs

Trainer Jiu-Jitsuclub YANAGI Sint-Truiden
Rekeningnazichter Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.

 

Diploma's

- Initiator Ju-Jitsu (Vlaamse Trainersschool)
- Eerste Hulp EHBO (Rode Kruis)
- Helper (Rode Kruis)

 

Curriculum Vitae

Johnny Startte enkele maanden later dan zijn zoon met Jiu-Jitsu (1999) in Jiu-Jitsuclub Chikara.
Hij krijgt al meer dan 19 jaa lang les van zijn Yvan Duerinckx.

Johnny Heeft zijn BLOSO- Diploma "Initiator Ju-Jitsu" behaakld in 2008.

 

Palmares

- 2006: 1° DAN
- 2008: 2° DAN
- 2011: 3° DAN
- 2015: 4° DAN

In 2008 behaalde hij zijn 1° zilveren ster en in 2011 zijn 2e zilveren ster.
In 2016 kreeg hij zijn 1° gouden ster.

Na een stage van een jaar werd hij in 2013 toegelaten tot de Raad der Professoren van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu.