Sporthal Trudo - Sint-Truiden 0496 94 54 43 0497 37 37 44 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Johnny Hoebregs

 

Johnny Hoebregs

Trainer Jiu-Jitsuclub YANAGI Sint-Truiden
Jeugdverantwoordelijke Jiu-Jitsu YANAGI Sint-Truiden
Rekeningnazichter Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.

 

 

 Diploma's

- Initiator Ju-Jitsu (Vlaamse Trainersschool)
- Eerste Hulp EHBO (Rode Kruis)
- Helper (Rode Kruis)

Curriculum Vitae

Johnny startte enkele maanden later dan zijn zoon met Jiu-Jitsu (1999) in Jiu-Jitsuclub Chikara onder trainer Yvan Duerinckx.

In 2008 behaalde hij het BLOSO- Diploma "Initiator Ju-Jitsu".

Na een stage van een jaar werd hij in 2013 toegelaten tot de Raad der Professoren van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu.

Palmares

- 2006: 1° DAN
- 2008: 2° DAN
- 2008: 1° zilveren ster
- 2011: 3° DAN
- 2011: 2e zilveren ster
- 2015: 4° DAN
- 2016: 1° gouden ster
- 2022 : 5° DAN

 

Zomerstage 16/07/2022

Datum: 16/07/2022
Uur: 13:30 - 16:00
Locatie: Jeugdhuis Aurora; Ervartstraat 1D, 3840 Borgloon

Aansluitend aan de stage zal er een BBQ zijn.
Elke deelnemer brengt eigen vlees mee, de groentenbar wordt voor gezorgd.