Sporthal Trudo - Sint-Truiden 0496 94 54 43 0497 37 37 44 info@jiujitsu-yanagi.be

Tommy Hoebregs

Tommy Hoebregs

Hoofdtrainer Jiu-Jitsuclub YANAGI Sint-Truiden
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.
Secretaris Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Secretaris Raad der Professoren N.F.B.J.J.

 

Diploma's

- Initiator Ju-Jitsu (Vlaamse Trainersschool)
- Eerste Hulp EHBO (Rode Kruis)
- Helper (Rode Kruis)

 

Curriculum Vitae

Tommy begon in mei 1999 op 8- jarige leeftijd in Jiu-Jitsuclub Chikara te Borgloon.
Dit onder trainer Yvan Duerinckx.

In 2008 behaalde hij het BLOSO- diploma 'Initiator Ju-Jitsu".

De Algemene Vergadering van de Nationale Federatie der Beoefenaars van Jiu-Jitsu VZW stelde Tommy aan als secretaris van de Raad van Bestuur en secretaris van de Raad der Professoren.

Hij startte in december 2018 Jiu-Jitsuclub Yanagi te Sint-Truiden.

 In 2018 startte Tommy zijn stage bij de Raad der Professoren.

Op de Nationale Stage van oktober 2019 voltooide hij zijn stage en is hij toegetreden tot de Raad der Professoren.

Palmares

- 2007: 1° DAN
- 2009: 2° DAN
- 2009: 1° Zilveren Ster
- 2012: 3° DAN
- 2012: 2° Zilveren Ster
- 2016: 4° DAN
- 2017: 1° Gouden Ster