Sporthal Trudo - Sint-Truiden 0496 94 54 43 0497 37 37 44 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tommy Hoebregs

 

Tommy Hoebregs

Hoofdtrainer Jiu-Jitsu club YANAGI Sint-Truiden
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.
Secretaris Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Secretaris Raad der Professoren N.F.B.J.J.

 

 Diploma's

- Initiator Ju-Jitsu (Vlaamse Trainersschool)
- Eerste Hulp EHBO (Rode Kruis)
- Helper (Rode Kruis)

Curriculum Vitae

Tommy begon in mei 1999 op 8- jarige leeftijd in Jiu-Jitsu club Chikara te Borgloon onder trainer Yvan Duerinckx.

In 2008 behaalde hij het BLOSO- diploma 'Initiator Ju-Jitsu".

De Algemene Vergadering van de Nationale Federatie der Beoefenaars van Jiu-Jitsu VZW stelde Tommy aan als secretaris van de Raad van Bestuur van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu en secretaris van de Raad der Professoren van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu.

Hij startte in december 2018 Jiu-Jitsu club Yanagi te Sint-Truiden.

In 2018 startte Tommy zijn stage bij de Raad der Professoren van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu.

Op de Nationale Stage van oktober 2019 voltooide hij zijn stage en is hij toegetreden tot de Raad der Professoren van de Nationale Federatie van Beoefenaars van Jiu-Jitsu.

Palmares

- 2007: 1° DAN
- 2009: 2° DAN
- 2009: 1° Zilveren Ster
- 2012: 3° DAN
- 2012: 2° Zilveren Ster
- 2016: 4° DAN
- 2017: 1° Gouden Ster